Nissan Maxima 2.0 V6 Kokemuksia

Posted August 9, Korjaaminen ja huolto maksaa joka tapauksessa mansikoita eikä sitä tee-se-itse-mies välttämättä osaa edes tehdä. Ja jos japsiautot ahdistaa, niin tällaisten olis parempi pysyä sit omilla laatua pursuavilla ”merkkisivuillaan”. Nissaneissa ylipäätään enemmän ruosteet vaivaa kuin korealaisissa. Happianturit 3kpl?

2000 Nissan Maxima QX V (A33) 2.0 V6 24V (140 hv)

Tai Lexus GS jos on pakko olla 6 sylinteriä. Niin juu, niinpäs onkin. Aika pöljiä sanoisin mese-porukoista? Mokkula kojetauluun ja tryck på knappen. Jaahas, laatutietoinen olento äänessä. Eli mahtavatko olla miten ruosteherkkiä vehkeitä, nyt vähän yli v, Automaattilaatikko useissa, itsellä lähinnä manuaali ajatuksissa, mutta mielipiteitä nuista automaateista? Maantiellä pääsee helpolla kymppiin satasella ettei mikään bensarosvo edes.

nissan maxima 2.0 v6 kokemuksia

Recommended Posts

Ei erityisiä vikoja, yhden happianturin vaihdoin. Kyllä nuo kolmelitraset Maximat yli kympin tahtoo viedä. Ilmoita asiaton sisältö. Ihan oikeesti;. Ja noihin ”lähes japanilaisiin” merkkeihn: Subaru liene tunnetuin, ja siihen varaosat tuntuu löytyvän, ainakin ns.

xiaomi poco gt 5g

maxima V6 – Yleistä Nissanista – Suomi24 Keskustelut

Joku vuosia sitten tuolla ketjussa kehui että hänellä on maastomersu? Sulla oli tullu kirjoitukseen virhe kilometrimäärään. Mersu on kaikinpuolin laadukkaamman oloinen ja pirteämpikin, mutta korjauskulut on kyllä moninkertaiset. Rupee juippi ajelemaan vähintään 30tkm vuodessa, laatu ja kestävyys alkaa löytyä silloin vasta. Katsos ei persaukiset pysty Maximaa ostamaan!

Maxima kakslitraisen V6:n keskikulutus 11 l?

Tietoa palvelusta. Harkitsin myös Maximaa. Mitä ajattelit kun näit sen naisen ekan kerran,mies? Lyhyesti: Maxima on kestävimpiä autoja mitä Suomeen on aikoihin tuotu, ainoastaan ruostumiselle se on arka. Ostetaan bemari, mutta kun perse on auki kuin kuuden tuuman valurautaputki, niin ostetaan mallin bemu. Jopa niin lähellä että näet häntä viikoittain, ehkä jopa päivittäin?