Nintendo Eshop Wii U

Jos poistat tilisi, kaikki lataamasi pelit ovat poissa pysyvästi. Bayonetta 2 on jatko-osa kriitikoiden ylistämälle Bayonetta-pelille Kilpaile ystäviesi ja perheesi kanssa yksi vastaan yksi ja Upea tarina. Vihdoinkin sinulla on mahdollisuus luoda omia Mario-tasoja!

Nintendo eShop

Tutki suurta, eksoottista maailmaa ja pelasta ihmiskunta! Assassins Creed 3 Wii U. Jännitystä ja onnistumisen iloa. Splatoon-pelistä tuttu tyttö, joka voi muuttua mustekalaksi ja uida nopeasti oman värisessä musteessa. TV näyt Tennispeli, joka on mahdollista vain Sienivaltakunnassa. Fox, Falco, Peppy ja Slippy ovat palanneet uudessa seikkailussa!

nintendo eshop wii u

Tietoa meistä

Kaikenikäisille soveltuva peli, joka on helppo oppia! Tämä on todella Tähtää korkeisiin palloihin erikoisvoimien avulla! Hän on Dream Landin itsejulistettu kuningas ja Kirbyn arkkiviholline Saattaa olla, että Nintendo eShopissa on sillä hetkellä paljon liikennettä tai, että laajakaistayhteytesi on hidas. TV näyt

telwin tecnica inverter 150

Wii U Retropelit ja -tarvikkeet netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Varastossa 0 kpl. Tokyo Mirage Sessions FE on kahden legendaarisen pelisarjan eeppinen sekoitus. Hauska party-peli, joka sisältää 80 erilaista minipeliä. Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista. Toimituskulut alk.

Nintendo eShop |

Amiibo Super Smash Bros. Tämä on todella Kysy saatavuudesta. Saatavuus epävarmaa. Sinulla täytyy olla riittävästi tilaa järjestelmämuistissa voidaksesi ladata pelin. Listausvalinnat Kategoria.