Nikon S2900

Robotti ja panoraamapäät. Base Line albumit. Tuotteen syvyys 19,8 mm. Näyttö Näyttö LCD. Ääni Kiinteä mikrofoni Kyllä. Nikon s2900 Sopimus sisältää kokonaisuudessaan sinun ja Nikonin välisen sopimuksen ja yhteisymmärryksen ja kumoaa ja korvaa kaikki muut tämän Sopimuksen aihetta koskevat sopimukset. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta.

Nikon COOLPIX S2900

Halutessasi voit koska tahansa muuttaa asetuksiasi sivun alalaidan evästeiden asetukset -linkistä. Tuetut kuvasuhteet Akun kesto voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan, nikon s2900 kuvausnopeuden tai valikkojen ja kuvien esilläoloajan mukaan. Sinun täytyy vain lisätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja napsauttaa painiketta. Oma tili. Vaikka jompikumpi sopimuspuoli jättäisikin vaatimatta tämän Sopimuksen kaikkien määräysten ja ehtojen ehdotonta noudattamista tai jättäisi jonkin Sopimukseen sisältyvän option, oikeuden tai oikeuskeinon käyttämättä, tätä ei OLE tulkittava siten, että sopimuspuoli luopuu kyseisten määräysten, ehtojen, optioiden, oikeuksien tai oikeuskeinojen käyttämisestä vastaisuudessa, vaan kyseiset määräykset, ehdot, optiot, oikeudet tai oikeuskeinot pysyvät sellaisinaan voimassa. Salaman kantoalue nikon s2900 0,8 – 2 m.

nikon s2900

Compact Nikon Coolpix S2900 – Punainen + Objektiivi Nikon 4.6-23mm f/3.2-6.5

Sisältää paristot Kyllä. Käyttöoppaan ja kaikkien sen kopioiden omistusoikeus sekä kaikki niihin liittyvät teollisoikeudet säilyvät Nikonilla, ja Nikon pidättää kaikki oikeudet, joita ei Object Linking and Embedding nimenomaisesti myönnetty sinulle tässä Sopimuksessa. EXPEED C2: Nikonin nopea ja tehokas kuvankäsittelyjärjestelmä takaa nopean toiminnan, hyvän suorituskyvyn suurella herkkyydellä kuvattaessa sekä loistavan kuvanlaadun. Laiteohjelma Käyttöoppaat Laiteohjelma Ohjelmisto. Akku EN-EL Unohdin salasanani. Ota meihin yhteyttä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeilmoitus © Nikon.

syntymätaulu vaneri

Nikon COOLPIX S Kompakti digikamera | Suomi

Kuvanvakain Ei. Toiminto tunnistaa kohteet automaattisesti ja tarkentaa niihin — oiva apu lapsia ja lemmikkejä kuvattaessa. Kennon suuren megapikselimäärän nikon s2900 kuvasi ovat aina teräviä ja yksityiskohtaisia — ja näyttävät hyviltä myös valokuva- tai julistesuurennoksina. Käytetyt Sony objektiivit. Glamour-muokkauksella voit taas lisätä ehostusta, jotta läheisesi ovat kuvissasi aina edukseen. Video ja ääni.

Nikon COOLPIX S – Tuotetiedot |

Olympus varaosat. Julkaisupäivä Tekniset tiedot Itselaukaisin Kyllä. Valoitustilat Auto. Aloittelijoiden tähtikaukoputket.