Naisten Kevyt Parkatakki

Naisten parkatakki soveltuu erinomaisesti niin välikausiin kuin sydäntalvelle. Luo uudet MyStockmann-käyttäjätunnukset ja nauti lukuisista eduista, esimerkiksi:. Topattu takki on konstailematon: näppärä pukea, ja se pitää lämpimänä. Onko tuotemerkillä väliä? Jos varausaika ehtii umpeutua, jalosteet vapautetaan takaisin myyntiin.

Naisten takit

Vedenpitävä kalvo ja teipatut saumat pitävät sinut kuivana ja lämpimänä. Lasketteluvaatteet ovat usein varustettu korkeilla kauluksilla ja lumilukoilla, jota alla oleva vaatekerta pysyy kuivana lumen kosteudesta. Tarvitset takin, joka ei Object Linking and Embedding naisten kevyt parkatakki paksu mutta silti lämmin ja suojaa sinua. Tarkista myös, että vetoketjut ovat kiinni välttääksesi takin osien vaurioitumisen. Fleece vuorellinen takki. Pysy lämpimänä tyylillesi uskollisena, ja hanki upean rento, kaunis ja käytännöllinen naisten parkatakki Stockmannilta.

naisten kevyt parkatakki

–25 % kengistä

Kärkkäisen verkkokaupassa on helppo tutustua erilaisiin naisten takkien malleihin ja merkkeihin. Selaa osastoja. Elvine Elsa-takki. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Naisten kengät.

tommy hilfiger real

Naisten parkatakit netistä | Stockmann

Latuhiihdon hiihtotakeissa on useimmiten tuulenpitävä etupaneeli ja hengittävä selkäpaneeli. Mikäli huppu ei Object Linking and Embedding oma juttusi, korkea kaulus on oivallinen lisä. Kannattaakin katsoa, onko takissa esimerkiksi muotoillut kyynärpäät tai joustavia stretch-paneeleja. Kyllä 17 kpl. Vihreä parkatakki kevyellä vuorella. Noisy may NmCaroline-mekko.

Naisten takit edullisesti netistä | Budget Sport

Plus Size. Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Tällaisiin aktiviteetteihin ovat omiaan takit, joissa on vetoketjuja esimerkiksi kauluksessa tai sivuilla, joiden avulla saa ilmastointiaukon kainaloiden ja vyötärön väliin. Nadja on täysin veden- ja tuulenpitävä ekstra pitkä takki teipatuilla saumoilla. Nyrkkisääntönä untuvatakit sopivat hyvin kylmällä ja kuivalle säälle sekä aktiviteetteihin, joissa ei tule kova hiki. Hupullinen sadetakki lämpimällä teddyvuorilla. Talviretkille kannattaa varata takki, jossa on hyvä lämmöneristys.