Nahkaliivi Miesten

Biker nahkaliivi koko Nahkaliivi nyöreillä, perusnahkaliivi nyöreillä, sivunyörityksen alla umpinainen rakenne. Tuotekoodi: Liivilukko plain. MX Muoviosat. Visiirit ja varaosat, Icon ja Simpson. Nahkaliiveistä löytyy niin ihan nahkaliivi miesten neppariliiviä ilman mitään hilavitkuttimia, kuin kunnon biker- asenteella varustettua nyöriliiviä.

Jofama Mobyn miesten nahkaliivi

Alusasut ja kerrastot. Liivit, Nahka ja tekstiili. Hieman ohuempaa nahkaa, kuin perusbikerliivi. Liiviketju menee normaaliin neppariin ja siten todella helppo nahkaliivi miesten. Ketjuosan mitta 10 cm, pituus nepparista neppariin n.

nahkaliivi miesten

TUOTEKATEGORIAT

Nahkaliivi nyöreillä, Bud Vest. Helmassa etuketjun alaosassa nepparitamppi ja sivusaumojen alaosissa vetoketjuhalkiot, joilla helmaan saa lisäväljyyttä. Vaihteisto Manuaali Automaatti. Pohjois-Karjala Myydään. Tilaa uutiskirje. Visiirit ja varaosat, Shoei. Nahkaiset ajoasut Nahkapuvut.

oma kuva paitaan

Jofama Mobyn miesten nahkaliivi | verkkokauppa

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Kelkkatakit miehille Kelkkatakit naisille Kelkkahaalarit miehille Kelkkahaalarit naisille Kelkkahousut miehille Kelkkahousut naisille Kelkka-asut lapsille Nahkaliivi miesten Kelkkakengät Kelkkakypärät. Iskunvaimentimet, jousipyssyt, tiivistimet. Alusasut ja kerrastot. Naisten ajokengät. Offroad renkaat.

Koko Suomi,

Tukevaa naudan nahkaa. Ketjut Rattaat. Edessä nepparit, sivuilla nyörit ja satiinivuori. Männät, kiertokanget, laakerit. Nahkaliivi, Prospeed, 10 Buckles.