Myydään Mopsi Pentu

Mopsi pentuja myydään ilmoitusta löytyi. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Fawn mopsin pentuja myydään mopsi pentu. Due to a change in circumstance we are looking for a new home. Kuinka lähellä asut omaa ihastustasi? Jopa niin lähellä että näet häntä viikoittain, ehkä jopa päivittäin? Bör ej vara registrerad.

Please wait while your request is being verified…

Luovuttaminen vko 8. Hinta pennulle on e josta varauksen osuus ennakkoon on e ja loppu Teksti ja kuvat: Suomen Mopsikerho ry. Mieluiten narttu, mutta uroskin mahdollinen. Aika pysähtyi ja katsoit pehmeällä katseella ihan kun olisit rakastunut. Annetaan hyvä koti aikuiselle mopsiurokselle tai leikatulle nartulle.

myydään mopsi pentu

Mopsi pentuja

Nyt olisi rakastavaan kotiin Luovutetaan juhanuksen jälkeen. Adorable and sweet 1 year old male mopsi. Näitkö miten melkein aloin itkeä edessäsi? Pentueesta koteja etsii mustat pojat sekä mustavalkea poika. Säännöllinen liikunta, reipas kävely, on mopsille tärkeää fyysisen kunnon ylläpitämiseksi.

sultan patja

Koirat, Lemmikkieläimet, Koko Suomi,

Önskar köpa en svart Mops hane. Kaksi nuorta kuollut auto-onnettomuudessa Turussa Nuorten piti mennä pokkaamaan todistus tänään koulujen päättäjäisissä. Ei osamaksulla. Vanhemnat ovat nähtävissä paikan päällä. Käytän koirankaupassa kennelliiton lomakkeetta. Asun rivitalossa, piha on aidattu. Ilmoita asiaton sisältö.

Mopsin pentuja –

Pääasia, että olisi meidän perheeseen sopiva karvakaveri. Sen sijaan vanhemmat saivatkin suruviestin! Siistit alut, olleet Microcar Mgo Kerran sukupolven aikana ilmaantuva tositalvi on saapunut! Pääasia, että olisi meidän perheeseen sopiva karvakaveri. Pentueesta koteja etsii mustat pojat sekä mustavalkea poika. Mopsin turkki on lyhyt ja helppohoitoinen.