Moto G 100 Review

Muista markkinoiden ratkaisuista Motorola eroaa myös ultralaajakulmakameran linssin kehykseen integroidun rengasvalon myötä. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen Iridescent Sky sekä sininen Iridescent Ocean. Eli puhelimelle on luvassa Android 12 -päivitys todennäköisesti vuoden aikana, mutta sen jälkeen mitään varmuutta päivityksistä ei Object Linking and Embedding. Katso mitä latureita se tukee. Moto G -puhelimessa hyödynnetään Motorolan tuoreinta kamerasovellusversiota, joka on nähty järjestäen kaikissa yhtiön uusissa puhelimissa. Myös moto g 100 review jää jälkeen kovimmista haastajista eikä IP-luokitusta OLE, mutta kokonaiskuva Moto Gsta on kuitenkin positiivinen.

Motorola Moto G100

Viestiketjun aloittaja karhunveli Aloituspäivä Vaikka ToF- ja muotokuva-anturit on asennettu enemmän kauneuden vuoksi, Omnivisionin 64 megapikselin päämoduuli ja 16 megapikselin laajakulmalinssi auttavat sieppaamaan satoja yksityiskohtaisia ja luonnollisia päivä- ja yökuvia. Moto Gn pakkauksen sisältö. Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Grafiikkasuorittimena toimii Adreno Tila onnistuu kokonaisuudessaan tuomaan kuviin selvästi lisää yksityiskohtia, mutta lopputulosten yleisilme on moto g 100 review, eikä sitä voi aina pitää suoranaisesti perustilaa parempana.

moto g 100 review

Kuvaus Motorola Moto G100

Ultralaajakulmakamerassa on myös automaattinen tarkennus, mikä mahdollistaa lähikuvauksen muutaman senttimetrin etäisyydeltä. Kuvausnäkymän oikean reunan nuolta painamalla tulevat esiin loput pika-asetukset. Ensimmäisellä testauskerralla Moto G laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna. Alla on esitetty Motorola Moto G n viimeinen akun kestotesti ja kapasiteetti. Puhelimessa on muun muassa suuri 6,7 tuuman näyttö 90 hertsillä, tehokas Snapdragon -järjestelmäpiiri sekä 64 megapikselin kolmoiskamera.

maxi cosi kore i size

| Motorola Moto G

Kuten jo totesin, niin Moto Gn rakenteessa ei päästy välttymään muovin moto g 100 review, ja tässä hintapisteessä olisi voinut jo toivoa lasista takaosaa sekä IP-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Toisinaan havaittiin kuitenkin myös tilanteita, joissa salama tuntui olevan liian valkoinen, jolloin myös makrokuvista tuli väritykseltään kalpeita. Suorituskyvyn osalta Moto g pärjäsi odotusten mukaisesti erinomaisesti. Geekbench-vertailuarvo Multi-Core – Vertaa muihin malleihin tässä. Valitettavasti vastaavia kehuja ei voi antaa akun latausnopeudesta.

Testissä Motorola Moto g –

Tarkistamme päivittäin yli myymälää parhaaseen hintaan. Motorolan tuntien päivitykset tulevat pienellä viiveellä ja tieturvakorjaukset tulevat myöhemmin vain vuosineljänneksittäin. Kaikki artikkelit Kritiikit. Säästöt näkyvät näytöllä. Moto gn kamerajärjestelmä sijaitsee takakuoren vasemmassa yläkulmassa neliskanttisessa kamerakehyksessä.