Mökki Vuokraus Kouvola

Kaikki matkailuajoneuvojen paikat on varusteltu omalla autopaikalla, sähköpistokkeella, pienellä nurmialueella ja laatoitetulla terassialueella. Vuokra sisältää liinavaatteet, siivouksen ja talossa on kaikki tarvittava lomailuun. Tästä kohteesta löytyy niin ikään hiustenkuivaaja. Kalajoki majoitus. Lisätietoja sijainnista. Pidämme huolta asiakkaistaan.

Mökit Kymenlaakson alueelta

Utti — 18 km: Kauppa 24h, ravintola, pankkiautomaatti Hesburger, tankkaus, parturi, apteekki. Valitse savuton huone näin tarvitessasi. Keittiön keittotaso huolehtii monipuolisen kokkailun majoituspaikkassa. Kun mielit tehdä ruokaa paikanpäällä, niin majapaikasta löytyvä keittiö tekee mahdolliseksi tämän. Tutustu paremmin kohteeseen Scandic Kouvola Vaihtoehto 10 Hotel Turistihovi Kouvolankatu 23, Mökki vuokraus kouvola, Suomi Hotel Turistihovi on 3 tähden majoituspaikka Tutustu tästä kyseisen majoituksen paikoitus mahdollisuuksiin.

mökki vuokraus kouvola

Mökkiloma kotimaassa! Varatkaa muutamalla hiiren painalluksella!

Lähellä Kouvolaa sijaitseva Iitti tarjoaa myös laajan valikoiman kesä- ja talviasumuksia. Varaa ja vuokraa mökki kotimaassa. Matkalijoiden käyttöön löytyy vesipuisto. Mökit ja loma-asunnot Keski-Suomi. Suursalmi Tiedot Henkilömäärä: 12 Koko: m² Tarkemmat tiedot.

ferrero rocher black

Majoittuminen Verlassa – majoitus, metsäkämpät, mökit, Kouvola – Tervarumpu

Jos sisällä jumittaminen ei OLE makuusi, niin tämä majoituspaikka tarjoilee lisäksi laajat varustelut ulkotiloissa. Tutustu paremmin kohteeseen Villa Maria. Tämä Mökki vuokraus kouvola sopii hyvin perheelle ja pienelle työyhteisölle lomailuun ja virkistykseen. Tykkimäki Resortin kolme erillistä Glamping-laavua tarjoavat ikimuistoisen majoituskokemuksen esimerkiksi pariskunnille. Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut Kymijoella Ohjelmapalvelut Repovedellä. Minimökit ovat pieniä mutta viihtyisiä, pehmeitä nukkumiseen tarkoitettuja pesiä. Tutustu paremmin kohteeseen Jokiranta Vaihtoehto 3 Kauppalankatu Apartment Kauppalankatu 26 A, Kouvola, Suomi Kauppalankatu Apartment on 3 tähden majoituspaikka Ruuan tekeminen on mukavaa paikan keittiössä.

Vuokramökit Kymenlaakso – Edulliset lomamökit Kymenlaaksossa

Caravan- ja telttamajoituspaikat ovat nyt varattavissa 1. Mäntyharju – Repovesi Mäntyharju-Repovesi maastopyöräreitti 33 km Mäntyharju-Repovesi vaellusreitti 33 km. Päärakennuksessa ei Object Linking and Embedding saunaa, mutta käytössä on erillinen hyvin varustettu rantasauna 25 m² , jossa on pesuhuone, iso takkatupa, minikeittiö ja kaksi vaihtoehtoista vuodepaikkaa. Onnekkaasti tahdomme mainostaa, että suoratoistopalvelut kuuluu tämän kohteen perusvarusteluun. Kalajoki majoitus. Kohteesta vastaanotat lisäksi silitysraudan iloksesi. Pidämme huolta asiakkaistaan.