Magsafe Apple Carplay

Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Lisää koriin. Voit perua luvan koska tahansa. Materiaali: Kovamuovi. Asiakaspalvelu Ota yhteyttä Palaute Jäljitä tilaukseni Oma tili. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot.

Magsafe -lisävarusteet Apple iPhone -puhelimille

Payment Options Follow Us Powered by magic Hae: Hae. Some. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Seurattu lähetys.

magsafe apple carplay

Keraaminen struktuuri ja magneettinen laturi

Some. Tilaa tarjouksemme Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä. Further information on cookies can be found here. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää ennen kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä.

30 cm

Magsafe | Apple iPhone lisävarusteet | Tector

Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. MagSafe tarjoaa turvallisen magsafe apple carplay laitteen aset­tamista ja liikkeelle lähtöä ajatellen. Ostoskoriin käytetyt lahjakortit. Kirjoita arviointi. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö.

iPhone Tässä on Applen uusi puhelin |

Maksut verkkokaupassa tulevat perille välittömästi, kun palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Selaa kaikkia. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Rekisteröityminen on ilmaista. Luotettavat maksutavat.