Mag Pro Pulttipyssy

Ilmeisesti käytetään esim. Tuo versio olisi Motonetissä aika edullinen. Myyjä on valmis lähettämään tuotteen. Pulttipyssy paineilmakäyttöinen. Akkukoneessa ei oo muuta muuttujaa kuin akun varaus.

Koko Suomi

Jos saa kysyä, niin mikähän merkiltään ja malliltaan on tämä voimakone? Alkuperäinen kirjoittaja eske Näytä viesti. Tarjous nm komposiittirunkoinen mutteriväännin. Osta vaan heti tokkiinsa semmonen jossa on paperilla vähintään tuplat vääntöä siihen mitä meinaat tehdä. Pertti K ,

mag pro pulttipyssy

Cotech pulttipyssy

Tuo Motonetin Mag-Pro on myös mielestäni ylihintainen Hazetiin nähden. Viestit Viimeisin toiminta. Selkeästi nopeampi kuin tuo M Japanissa valmistettu pulttipyssy. Jaksoi ampua ainakin A8:sin etualapallonivelten isot mutterit auki.

kärkkäinen lihamylly

Mag-Pro Airtools mutterinväännin | Motonet Oy

Pitäs vissiin tarkistaa K-Raudan valikoima ellei tuu hyviä ideoita täällä? Kysyin samaa postissa ja joku sanoi että K-Raudasta saa 59e 5Ah akkuja. Kirjaudu sisään : Rekisteröityneille käyttäjille. Löysiä pyörittää kivasti 2. Kiitos tiedosta, että tuossa mag pro pulttipyssy poweria peruspyssyä olennaisesti enemmän. Ihan missä tahansa akussa pätee samat lainalaisuudet.

Typeryyden huippu | sivu 6 |

Keskustelu Keskustelu Pikalinkit. Tarjous nm komposiittirunkoinen mutteriväännin. Hinta 70e ja yllättävän hyvä ja tukevan tuntuinen laite. Ei Object Linking and Embedding itsellä kokemusta mutta kaveri jolla on sähköasennusfirma osti esittelypäiviltä Makitan luotettuaan vuosikaudet Dewaltiin. Kompressori ja työkalut.