Macbook Pro 16m1

Tuote tilattavissa vain verkkokaupasta. Yksityisille Macbook pro 16m1 Elisa Oyj. Ja Rosetta 2 kääntää Intel-prosessoreille suunnitellut apit saumattomasti, joten voit hyödyntää niitä uudella MacBook Prollasi. Lisätietoja Applesta ja oppimisesta. Suojaan laitteeni viruksilta F-Secure Turvapaketilla. Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelu Uudistunut palvelu, enemmän katsottavaa Hollywood-uutuudet ja kansainväliset menestyssarjat Eniten kotimaisia elokuvia ja sarjoja Huippusuositut alkuperäissarjat Uutuuksia joka viikko Katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä Ei sitovaa määräaikaisuutta, peruuta koska tahansa.

MacBook Pro 16 M1 Max 32GB 1TB SSD Silver RU MK1H3RU A kannettava tietokone

Silmää hivelevä XDR. Kuuden kaiuttimen tilaäänijärjestelmä MacBook Pro:n kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tärinän vaimentavilla bassokaiuttimilla saavat aikaan tilan macbook pro 16m1 äänen. M1 Pro ja M1 Max vievät M1-arkki­tehtuurin uusiin ulottuvuuksiin ja tuovat järjestelmä­sirun SoC arkki­­tehtuurin ensimmäistä kertaa ammatti­tason kannettavaan. Maksimaalisen pro. Macbook Pro:n lataat turvallisesti ja nopeasti MagSafe 3 -portin pikakytkennän kautta.

macbook pro 16m1

Apple Macbook Pro 16” M1 Pro (2021) 1 Tt

Herkästi reagoiva oksidi-TFT. Muiden tuotteiden tilaaminen samanaikaisesti ei OLE mahdollista. Automatisoi monimutkaisia tehtäviä Pikakomennoilla. Kuljetus kotiin asti arkipäivää Budbeen kotiintoimitus arkipäivää Matkahuollon tai Postin kotiintoimitus arkipäivää Päiväpostin mukana Nouto myymälästä 15 min Valitsemastasi Elisan myymälästä, heti noudettavissa Nouto pakettiautomaatista arkipäivää Smartmile-automaatti, heti noudettavissa min Pikatoimitus Postin pakettiautomaattiin arkipäivää Matkahuollon tai Postin pakettiautomaatti arkipäivää Nouto lähimmästä palvelupisteestä arkipäivää Matkahuollon noutopiste tai oma lähiposti arkipäivää Näet kaikki tilauksellesi valittavissa olevat toimitustapavaihtoehdot ostoskorivaiheessa. M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun.

magnesium unen laatu

Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 16´´ M1 Pro/16GB/ GB SSD Harmaa| Techinn

Affinity Designer. Näe kuvat ja videot uskomattoman tarkoilla yksityiskohdilla ja todentuntuisilla väreillä. Kaikkien aiko­jen tehokkain MacBook Pro on nyt täällä. Katso hopeanvärinen 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Kotiinkuljetus Matkahuolto.

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Ohjeet ja tuki. Liquid Retina XDR. Feb Alle 4 mm ohut rakenne luo perustan maailman edistykselli­simmälle ammatti­tason kannettavan näytölle. Anna palaa. M1 Pron ja M1 Maxin tehokkaan Neural Enginen huima kone­oppiminen ja päivi­tetyt Media Enginet ProRes-tuella takaavat, että ammattilaiset pystyvät asioihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia.