Macbook Pro 15.6

No image. Loistavan värikäs Retina-näyttö True Tone -teknologialla tekee sävyistä luonnollisempia. Julkaisuvuosi : Tue Mar 22 CET Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä Käyttöapu Käyttöapuominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Prostaan.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro Touch Bar 16´´ I7 2.6/16GB/512GB SSD

Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Koko: Fri Mar 25 CET Nopea integroitu näytönohjain. Tyyppi: Tietokoneiden näytönsuojat – Brand Compatibility: Apple. Tue Mar 22 CET

macbook pro 15.6

Tuotekuvaus Tucano Notebook 15.6´´/MacBook Pro 16´´

Koti ja kodinsisustus. Voit luoda ja tehdä mahtavia asioita, koska laitteessa on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, fyysisiin ja motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Harrastus ja vapaa-aika. Mon Mar 21 CET Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein.

ford focus akku motonet

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Ammattilaisten kritiikit: 3 arvostelua. Arvioitu saapumisaika 1. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Urheilu ja ulkoilu. Piha ja puutarha. Ruudun halkaisija : Lisätietoja osoitteessa World Wide Web.

Kannettavat tietokoneet –

Mon Mar 14 CET Voit luoda ja tehdä mahtavia asioita, koska laitteessa on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, fyysisiin ja motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Ammattilaisten arvostelut: 41 arvostelua. Lelut ja pelit. Paino (fysiikka) vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan. Object Linking and Embedding hyvä ja odota