Macbook Air 13 M1 2021

Mitä seuraa jos käyttänyt apple pilveä, siirto ok drivesta tai jostain? M2:sta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi. Varastointi­lämpötila: —45 °C. Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Krominkiiltoiset Apple MacBookit ovat aina aivan täysin omassa luokassaan, ja edustavat kannettavien eliittisarjaa.

Apple Macbook Air 13 MGN63KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Voit surffailla huoletta, kun tietoturvallisuus on kunnossa. Birkku Scandinavian Photo. Denis 1. MacBook Airin kauppaan kuuluu myös 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu Applelta.

macbook air 13 m1 2021

MacBook Air

Kysy uusi kysymys. Touch ID. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Löydät valikoimastamme kannettavat sekä pöytätietokoneet eri valmistajilta. Takaisin sivun alkuun. Valitse sinulle sopiva MacBook Air.

aoc c32g1 31.5

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Ostamassa yritykselle? Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja: Yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. SSD-tallennus­tila tarkoittaa sitä tilaa, joka MacBook Airissa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi.

Apple MacBook | Telia

Lisätietoja saat tästä. Valmistajat antavat teknistä tukea laitteiden kanssa. Löydät meiltä MacBookin kumppaniksi hyvin sopivat hiiret sekä näppäimistöt. Rajoitettu takuu ja huolto. Tyyli ja hyvinvointi. MacBook Air. Kiitos palautteestasi!