Macbook Air 13 I5 8gb

Ammattilaisten arvostelut: 56 arvostelua. WiFi-nettiselaus: jopa 12 tuntia Videotoisto: jopa 13 tuntia Valmiusaika: jopa 30 päivää. Ohjauslevy ja näppäimistö. Yliviivatut hinta ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo muiden myyjien hinnoista. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Stereokaiuttimet, kolme mikrofonia. Tekniset tiedot.

APPLE MacBook Air 1,6GHz Intel Dual Core i5/ 8GB/ 128GB/ 13” Retina- Space Grey (MVFH2KS/A)

Näytönohjain, kamera ja ääni. Adobe Microsoft Muut. Tervetuloa Back Marketiin Paras hinta-laatusuhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme. Hinta sis. Skannerit Viivakoodilukijat Jäljentäminen ja Fax.

macbook air 13 i5 8gb

Hinta- ja tuotetiedot

Tekniset tiedot. Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia. Erikoismuistit Keskusmuistit Flash-muistit Adapterit. Akun käyttöaika:. Google us. Ilmoita kun saatavilla. Usein kysytyt kysymykset.

ikea stol

APPLE Macbook Air 13″ GHz Intel Core i5, 8GB, GB, 2x USB3, Silver | Ilona IT

Tekniset tiedot. Intel Turbo Boost Technology. Ohjauslevy ja näppäimistö. Näytä mobiiliversio. Lataa, OLE hyvä ja odota Näppäimistö, Force Touch -ohjauslevy.

Apple MacBook Air INCH, Silver/GHz i5/ – Tuotetiedot |

Huolto ja tuki:. Ilmoita kun saatavilla. Skannerit Viivakoodilukijat Jäljentäminen ja Fax. Runsas keskusmuisti, 10h akkukesto, tehokas suoritin, taustavalaistu LED-näyttö, miellyttävä kosketusalusta, laaja nykyaikaisten USB-C-lisälaitteiden valikoima hemmottelee käyttäjää. FaceTime HD -kamera. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein.