Mac Pro 2013

Mietitkö vielä? Suodata tuotteita. Yritykset, sosiaaliset yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton.

Apple Mac Pro Lock Adapter for Mac Pro (late 2013)

Usein kysytyt kysymykset. Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat mac pro 2013 vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset. Yhteensopiva useimpien Kensingtonin vakiolukkojen ja vastaavien lukkotuotteiden kanssa. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Käytetään Mac Pron loppuvuosi paikalleen lukitsemiseen yhteensopivalla lukolla myydään erikseen.

mac pro 2013

Hinta- ja tuotetiedot

Yhteensopivat lisävarusteet. Rekisteröityminen on ilmaista. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Loistava Myyty.

jysk rahi harmaa

Mac Pro (Loppuvuosi ) – Tekniset tiedot (FI)

Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Cookies”. Tilaan samalla verkkokaupan uutiskirjeen. Lakko, työsulku, mac pro 2013 epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. Sosiaalinen media.

Mac Pro, Late –

Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Toimitustapojen arvioidut kuljetusajat lasketaan siitä, kun kuljetusyhtiö on vastaanottanut jalosteet. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä.