Loytoelaintalo Kodittomat Kissat

Jos olet kadottanut lemmikin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten tai Kirkkonummen alueella tai lähellä näiden kuntien rajaa, ota yhteyttä meihin. Lara tarvitsee rauhallisen ja stressittömän kodin, koska idiopaattinen kystiitti vaivaa loytoelaintalo kodittomat kissat. Rakastaa hellyyttä mutta on joskus arvaamaton. Viikin löytöeläintaloon toimitetaan Helsingin, Vantaan, Espoon, Kauniaisen ja Kirkkonummen alueilta löytyneet lemmikit. Moni asia pelottaa Smirreä.

Uusimmat lemmikit

Lue lisää. Kitka tyttönen etsii itselleen rauhallista aikuiskotia, jossa ei muita kissoja. Ginin löytää huoneesta useimmiten yhdestä ja samasta kiipeilytelineestä päiväunilta. Igor on nuori arka poika, joka vielä pinkoo karkuun ihmisen loytoelaintalo kodittomat kissat huoneeseen. Ihmisen kosketus kuitenkin vielä pelottaa, mutta varmasti kesyyntyvät kotioloissa.

loytoelaintalo kodittomat kissat

Viikin löytöeläintaloon toimitetaan Helsingin, Vantaan, Espoon, Kauniaisen ja Kirkkonummen alueilta löytyneet lemmikit. Oiva 47S Oiva on n. Jos lemmikkisi on hukkateillä, tee kadonneesta lemmikistäsi ilmoitus paikalliseen löytöeläinten talteenottopaikkaan. Jos olet kadottanut lemmikin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten tai Kirkkonummen alueella tai lähellä näiden kuntien rajaa, ota yhteyttä meihin. Vielä ei oikein luota ihmiseen eikä Object Linking and Embedding oikein yhteistyöhaluinen. Kitka M Kitka tyttönen etsii itselleen rauhallista aikuiskotia, jossa ei muita kissoja. HUONE 6.

cellbes naiset takit

Löydetyt kissat – Viikin löytöeläintalo

Tytöt ovat leikkisiä ja varsinkin Ruska juoksee innoissaan vastaan kun huoneeseen tullaan huiskulelun kanssa. Smirre on aikuinen arka mustavalkoinen poika. HUONE 1. Smirre 32S Smirre on loytoelaintalo kodittomat kissat arka mustavalkoinen poika. Rauhaa ja rakkautta Smirre toivoo. Oiva on n. Hänestä jouduttu luopumaan allergian takia ja etsii nyt uutta kotia.

– Kotia etsiviä koiria, kissoja ja muita lemmikkejä.

HUONE 6. Etsii rauhallista kotia jossa olisi kiltti kesykissa kaverina. Smirre 32S Smirre on aikuinen arka mustavalkoinen poika. Vielä ei oikein luota ihmiseen eikä Object Linking and Embedding oikein yhteistyöhaluinen. Jos eläimellä on kaulapanta, tarkasta löytyykö siitä omistajan yhteystietoja. Jos olet kadottanut lemmikin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten tai Kirkkonummen alueella tai lähellä näiden kuntien rajaa, ota yhteyttä meihin. Billy 38S Billy on ruskearaidallinen kesyhkö aikuinen tyttö.