Lounas Ravintola Leppävaara

Kävijöille Lounaat. Muistathan näyttää Kantis-korttiasi aina meillä asioidessasi. Ravintolan takaosassa sijaitseva kabinetti PeräHarakka on varattavissa rentoihin yksityistilaisuuksiin, jolloin ruokailuun ja yleiseen hauskanpitoon lounas ravintola leppävaara mahdollista yhdistää erilaisia pelejä. Avainlippu-merkkiä kantavaa Genano järjestelmää käytetään jo yli 50 eri maassa —laboratorioissa, ravintoloissa, kouluissa, toimistoissa ja kaikenlaisissa paikoissa missä ihmiset kokoontuvat. Lounaamme on käsintehtyä kotiruokaa ja tarjoilemme monipuolisesti makuja maailman ympäri, perinteisiä kotiruokia unohtamatta.

Lounas 13.6.-17.6.

Quattro stagioni Pepperonia, parmankinkkua, herkkusieniä, paprikaa, mozzarellaa ja tomaattikastiketta. Ravintola Harakanpesä. Valmistamme kabinetteihin myös tarjoilut toiveidesi mukaan. Ehdota ravintolaa Anna palautetta Tietoja sivustosta Tietosuoja- ja rekisteriseloste Käyttöehdot. Valitsemallasi lisukkeella.

lounas ravintola leppävaara

Á la carte -lounas

Fuku Supreme. Briossihampurilainen rotukarjan jauhelihapihvillä a , l , m maalaisranskalaisia g , l , m ,veg bbq -majoneesia a , g , l , m ,veg ,vs. Meillä on laaja ja kattava olutvalikoima niin hanoissa kuin pulloissakin ja myös siiderivalikoimassamme on runsaasti eri vaihtoehtoja. Tsekkaa lounaslista. Paikallisten ravintoloiden. G Tiistai

braun yleiskone varaosat

Lounas Leppävaara – – Lounaspaikat

A la carte listalle herkulliset ja maukkaat Pitsat. Sommelierimme neuvoo tarvittaessa oikean viinin valinnassa. IL Gabbiano. Tila lounas ravintola leppävaara hyvin muokattavissa ja soveltuu hyvin hengen istuviin tilaisuuksiin ja jopa hengen cocktailtilaisuuksiin. Pe Hedelmäsalaattia glm ,veg. Grilli kebab l g.

Lounas | Ravintola Base

Ke Tietosuojaseloste Cookies. Ravintolassamme voi myös järjestää juhla-ja ykstyistilaisuuksia. HarakanPesässä järjestetään viikoittain erilaisia teemailtoja; tiistaisin pelataan biljardia, keskiviikkona on vuorossa darts-kisa, joka päivä opiskelijapäivä, perjantaisin HarakanPesän tietovisa. Lounasaikaan on tarjolla herkullinen buffet- ja pikalounas sekä à la carte -annoksia.