Logitech Wireless Headset

Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. Melua vaimentava mikrofoni. Voit aloittaa Microsoft ® Teams -tapaamisen ja vastata Teams-puheluun yhdellä kosketuksella. Logitech He -kuulokemikrofoni. CE käyttää DTS-äänenparantelua.

LANGATON PRO X LIGHTSPEED-PELIKUULOKEMIKROFONI

Tekniset tiedot. Langaton Qi-lataaminen käytössä. Käytön aloittaminen. Logitech G -pelinäppäimistöjen kehitystyössä on käytetty huipputason pelaamisen edellyttämiä tekniikoita ja materiaaleja. Kaiutinelementin koko.

logitech wireless headset

Hiiri ja näppäimistöt

Kuulokemikrofoni muodostaa automaattisesti laiteparin minkä tahansa He-telakan kanssa — täydellinen hot desking -työympäristöihin. Blue VO! Pehmustettu panta ja muotoillut, vaahtomuoviset korvakupit takaavat, että kuulokemikrofonin käyttö tuntuu usean tunninkin jälkeen mukavalta. Zone Wirelessin Teams-versio tukee myös Skype ® for Business -ohjelmaa. G KDA -pelinappikuulokkeet.

la faula viini

Pelikuulokemikrofonit ja -kuulokkeet, langaton kuulokemikrofoni | Logitech G

Huippumukavat, muodon muistavat vaahtomuovikorvatyynyt ja panta on kääritty plyysikeinonahkaan. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Oikealle puolelle sijoitettu mikrofonivarsi voidaan painaa pannan alle pois tieltä, kun sitä ei tarvita. Versio 2. Tekniset tiedot. Näytä usein kysytyt kysymykset.

Logitech Wireless Headset Dual He () yrityksille | Atea eShop

Liikkeellä ollessa nanovastaanotinta voi säilyttää vasemman korvakupin sisällä. Pangea temporary hotfixes here. Langaton Bluetooth-versio: 5. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Blue VO!