Logitech Thx Speakers

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Kamerat Digikamerat. Mutta mutta, miinuksiakin löytyy. Kiitos palautteestasi! Takaisin sivun alkuun. Tyyppi PC-kaiuttimet Melunvaimennus Ei. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio.

LOGITECH Z623 2.1 Speaker System black WITH EU PLUG

Kiinteiden säätimien avulla voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta ja basson määrää mielesi mukaan. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Useiden liittimien ja kiinteän kuulokeliitännän ansiosta upeat äänet on helppo saada jopa kolmesta äänilaitteesta. Ammattilaisten arvostelut: 1 arvostelua. Z on luotettu ja todistettu osa Logitech-kaiutinluetteloa, ja siinä on asiantuntevasti viritetty ääniprofiili ja tuoterakenne, logitech thx speakers kestävät aikaa.

logitech thx speakers

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Ostinjayllätyin Ilmoita asiattomasta arvostelusta. Kaiuttimista löytyy RCA-tuloliitäntä, 3,5 mm -tuloliitäntä sekä kiinteä kuulokeliitäntä, ja näiden avulla voit kiinnittää järjestelmään yhtä aikaa jopa kolme eri äänilähdettä ilman turhaa pelailua piuhojen kanssa. Kirjoitin arvostelun: hpguru. Nämä THX-sertifioidut kovaääniset on viritetty tarkasti tuottamaan alkuperäisesityksen veroinen kuuntelukokemus olohuoneessasi. Jätä takuuvaatimus.

aston martin am8

Logitech Z kaiuttimet, hinta € |

Lue tuotearvostelua Lue tuotearvostelua. Varastossa 9. Zkaiutinjärjestelmä bassokaiuttimella Lumoava THX-ääni musiikillesi, elokuvillesi ja peleillesi. Alin hinta. Sstereokaiuttimet Kirkkaat stereoäänet.

LOGITECH Z Speaker System black WITH EU PLUG | Synigo

Tulostinvärit konfiguraattori. Ammattilaisten arvostelut: 56 arvostelua. Kokonaisteho RMS : W. Kerro, niin korjaamme asian. Pangea temporary hotfixes here. Päivän tarjoukset.