Logitech Red Switch

Suunniteltu voittamaan yhteistyössä maailman parhaiden e-urheilijoiden kanssa. Kahdentoista kaksitoimisen FN-näppäimen avulla voi käyttää muun muassa mediaa ja pikavalintoja, joten monenlaisten tehtävien suorittaminen käy sujuvasti. Lineaarinen painallus sopii erityisesti kaksoisnapautuksiin, nopeisiin perättäisiin painalluksiin ja keskeytyksettömiin puolipainalluksiin. Voit mukauttaa PRO X -näppäimistön sormenpäihisi sopiviksi kolmella irrotettavalla kytkimellä. Poista suodattimet. Korosta tärkeät näppäimet tai osoita joukkuehenkeä. Anodisoidusta alumiinista logitech red switch kotelo takaa, että K TKL on vankka ja kestävä.

Edistykselliset mekaaniset Logitech G -näppäinkytkimet pelaamiseen

Pakkauksen sisältö. Valitse punaiset näppäimet, jos haluat lineaarisen tuntuman, tai siniset, jos pidät naksahtavasta palautteesta. Rekisteröi tuote. Anodisoidusta alumiinista valmistettu kotelo takaa, että K TKL on vankka ja kestävä. Edistykselliset, mekaaniset GX-kytkimet on suunniteltu ja kokonaisvaltaisesti testattu suorituskykyä, herkkyyttä ja kestävyyttä logitech red switch pitäen. Lajitteluperuste: Hinta — matalasta korkeaan Hinta — korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin.

logitech red switch

VALITSE KOKEMUKSESI

Poista filtterit. Valittavana ovat matalaprofiiliset tai vakiokorkuiset kytkimet Tactile-, Linear- ja Clicky-versioina. Näin hiiren ja näppäimistön välillä vaihtaminen vaatii pienempiä liikkeitä. Sen näppäimet kestävät testien mukaan jopa 50 miljoonaa painallusta eivätkä niiden merkit kulu käytössä. Mekaanisilla näppäimillä näppäilet tarkasti ja haluamallasi tuntumalla. Paino (fysiikka) : g.

gp canada 2021

Mekaaninen Logitech K TKL -näppäimistö: Modernius design ja pieni koko

Kestävä, moderni ja pienikokoinen — tiivis numeronäppäimistötön design sopii kokoonpanoosi. Vaaditaan: vapaa USB-portti. Anodisoidusta alumiinista valmistettu kotelo takaa, että K TKL on vankka ja kestävä. Lisäominaisuudet edellyttävä Logitech G HUB -peliohjelmistoa, jonka voi ladata osoitteesta logitechg. Kaikkia Logitech G logitech red switch testataan kattavasti, jotta ne vastaavat vaatimuksiamme, jotka takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Edistykselliset mekaaniset Logitech G -näppäinkytkimet pelaamiseen

Lineaarinen painallus sopii erityisesti kaksoisnapautuksiin, nopeisiin perättäisiin painalluksiin ja keskeytyksettömiin puolipainalluksiin. Ensiluokkaiset, pitkään kestävät kytkimet takaavat erinomaisen näppäilykokemuksen vuosien ajan. Romer-G Linear. Lisäominaisuudet edellyttävä Logitech G HUB -peliohjelmistoa, jonka voi ladata osoitteesta logitechg. Syvyys : mm. GL Tactile. Tactile-kytkimet sopivat oivallisesti kilpapelaamiseen ja FPS-peleihin.