Logitech Pallohiiri

Tästä kätevästä yhteenvedosta saat kaikki tarvittavat tiedot logitech pallohiiri ergonomiasta. Hiiri sopii erinomaisesti ahtaaseen työtilaan tai työpöydälle, jossa on paljon papereita, käyttäjän omia tavaroita tai jopa murokulho. Katso video. Ergonomisten tuotteiden ansiosta työskentelyasento paranee, lihasrasitus vähenee, mukavuus kasvaa logitech pallohiiri hyvinvoinnin tunne lisääntyy. Viihde ja elektroniikka. Toimitusaika 3 – 7 päivää. Langalliset hiiret -osaston suosituimmat jalosteet alk.

Langaton MX ERGO -pallohiiri

Pyydä tukea. Rekisteröi tuote. ERGO M Tietokoneisiin USB-vastaanottimen kautta. Näin vähennetään käytetystä kuluttajaelektroniikasta syntyvää muovijätettä ja pienennetään yhtiön hiilijalanjälkeä. Halvin: Proshop.

logitech pallohiiri

Hiiri ja näppäimistöt

Pariston kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Siinä on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja vinkkejä Logi Ergo Labilta. Viihde ja elektroniikka. MX Vertical. Universal Serial Bus-vastaanotin ja Bluetooth. Se on suunniteltu kestämään vähintään kolme miljoonaa kunnon napsautusta.

custom v362

Langaton Logitech MX ERGO Advanced -pallohiiri kallistuslevyllä

Katso kaikki kuvat Viihde ja elektroniikka. Edistyksellinen optinen seuranta. Tarkkuustilapainike DPI mahdollistaa saumattoman vaihtamisen tarkasta nopeaan seurantaan. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Käytön aloittaminen.

Langaton Logitech ERGO M -pallohiiri tasaisella seurannalla

Lisäksi seuranta toimii hyvin kaikilla pinnoilla. Tutustu pienemmän näppäimistön etuihin. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Sen ainutlaatuisen kallistuksen säädön avulla käyttäjät voivat valita kallistuskulman väliltä 0—20° parantaakseen ranteensa ja kyynärvartensa asentoa. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.