Logitech K295 Driver

Yhdistä jopa 6 yhteensopivaa näppäimistöä ja hiirtä yhteen tietokoneeseen yhdellä ainoalla Unifying-vastaanottimella — ilman useiden USB-vastaanottimien aiheuttamaa hässäkkää. Näppäimistöä ei saa upottaa nesteeseen. Yksinkertaisesti edistyksellinen. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, logitech k295 driver avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Pienin Unifying-vastaanottimemme. Unifying-lisävastaanottimen avulla voit yhdistää kaksi yhteysvaihtoehtoa tarjoavan hiiren tai -näppäimistön — tai molemmat — toiseen tietokoneeseen.

Langaton MK295 Silent -yhdistelmä

Korvaa kadonnut vastaanotin tällä erillisellä Unifying-USB-vastaanottimella. Täysikokoinen näppäimistö on tyylikkäästi muotoiltu ja sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Poista häiritsevät tekijät, jotta voit keskittyä työhösi. Logitech k295 driver Korkeus : Ja SilentTouch-tekniikan ansiosta kaikki tapahtuu vaikuttavan hiljaisesti. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Näppäimistön paristojen kolmen vuoden ja hiiren paristojen puolentoista vuoden käyttöikä takaavat, että voit käyttää yhdistelmää pitkään vaihtamatta paristoja.

logitech k295 driver

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Rekisteröi tuote. Pangea temporary hotfixes here. Pyydä tukea. Ykköspainikkeen napsautuksen ja näppäilyn desibelitaso mitattu riippumattomassa laboratoriossa 1 metrin etäisyydeltä. Windows 10,11 tai uudempi. Roiskeenkestävä malli Testattu rajoitetuissa olosuhteissa enintään 60 ml nestettä.

bluetooth keyboard ipad pro

Logitech Unifying -vastaanotin useiden laitteiden yhdistämiseen

Rekisteröi tuote. Jalosteet Hiiri Unifying-vastaanotin. Vaihe 1. Näppäimistöä ei saa upottaa nesteeseen. MK Silent Wireless Combo Voit työskennellä rauhassa 90 prosenttia hiljaisemmilla napsautus- ja näppäilyäänillä.

Langattoman Logitech MK Silent -näppäimistön ja -hiiren yhdistelmä

Pienin Unifying-vastaanottimemme. Tekniset tiedot. Tekniset tiedot. Yksinkertaisesti edistyksellinen. Käytön aloittaminen. Se on yhteensopiva kaikkien Logitech Unifying -tuotteiden kanssa yhteensopivissa tuotteissa on Unifying-logo. Ykköspainikkeen napsautuksen ja näppäilyn desibelitaso mitattu riippumattomassa laboratoriossa 1 metrin etäisyydeltä.