Logitech G305 Valkoinen

Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Logitech G on Lightspeed-yhteydellä varustettu huipputason langaton pelihiiri 1 ms vasteajalla sekä äärimmäisen tehokkaalla paristojen kestolla. Elektroniikka Tietokonetarvike Tietokoneen hiiret ja näppäimistöt Joululahjavinkit miehille. Tuotekoodi: Logitech G Lightspeed Wireless, langaton pelihiiri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan.

LOGITECH HIIRI G305 VALKOINEN

Viimeisimmät tekniset innovaatiot edulliseen hintaan. Toimitusaika tarkista saatavuus. Kirjoita arvostelu. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö MaxGaming MaxFPS AB käyttää evästeitä ja logitech g305 valkoinen tallennustekniikoita parhaan käyttökokemuksen mahdollistamiseksi. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Logitech G Lightspeed Wireless, langaton pelihiiri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan.

logitech g305 valkoinen

Tuotteen ominaisuudet

Väärä käyttäjätunnus tai salasana. Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Logitech G, musta. Logitech G pelihiiri langaton musta. Logitech G on Lightspeed-yhteydellä varustettu huipputason langaton pelihiiri 1 ms vasteajalla sekä äärimmäisen tehokkaalla paristojen kestolla. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen.

logitech mk295 prisma

Logitech G Lightspeed Langaton pelihiiri Valkoinen –

Tämä mahdollistaa terävän ja luotettavan painikkeen suorituskyvyn, johon voit luottaa kiivaimmissakin pelitilanteissa. Hobby Hall. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Toimisto ja askartelu. Liikkeen havaitsemistekniikka. Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, logitech g305 valkoinen se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen.

Logitech G Lightspeed Wireless langaton pelihiiri, hinta 33 €

Lisätiedot Tuotekoodi: Tilauskoodi: Hyllypaikka myymälä: 19E Hyllypaikka varasto:. Lähetämme etukupongin tiedot tähän osoitteeseen. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Elektroniikka Tietokonetarvike Tietokoneen hiiret ja näppäimistöt Joululahjavinkit miehille. Instax Mini Film. Dräger Alcotest , alkometri. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.