Logitech Ergo

Verrattuna tavanomaiseen hiireen. Risuja, ruusuja sekä logitech ergo otetaan mielellään vastaan. Viihde ja elektroniikka. C HD Pro Webcam pikselin täysteräväpiirtovideopuhelut ja stereoääni. Langaton peukalolla käytettävä pallohiiri takaa mukavuuden koko päiväksi. Tekniset tiedot. Hoida työt ripeämmin nopealla pikavalintojen käytöllä.

Langaton MX ERGO -pallohiiri

Työpäiväsi sujuu mukavammin ja vaivattomammin — voit keskittyä olennaiseen. Tästä kätevästä yhteenvedosta saat kaikki tarvittavat tiedot työtilan ergonomiasta. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Logitech Hoida työt ripeämmin nopealla pikavalintojen käytöllä.

logitech ergo

Halvin hinta:

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Tehosta tietokoneiden välistä käyttökokemusta Logitechin FLOW-tekniikan avulla, kopioi ja liitä tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneiden välillä vaivattomasti. Yhteystyyppi Universal Serial Bus-vastaanotin Bluetooth LE -tekniikka Langattoman yhteyden käyttöetäisyys: 10 m Langaton kantama voi vaihdella käyttöympäristön ja tietokoneen asetusten mukaan. Tarkassa vierityspyörässä on vieritys vaakatasossa ja näppärä keskipainikkeen napsautus. Koska kättä ei tarvitse liikuttaa osoittimen liikuttamiseksi, MX Ergo sopii mainiosti ahtaisiin työtiloihin tai täysinäisille työpöydille toimistossa tai kotona. Tutustu pienemmän näppäimistön etuihin.

langaton vastaanotin pöytäkoneeseen

Logitech MX Ergo | Telia

Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus logitech ergo huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Logitech ergo HD Pro Webcam pikselin täysteräväpiirtovideopuhelut ja stereoääni. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Logitech MX Ergo -langaton hiiri, Graphite. Asiakirjasta ja selainvälilehdestä toiseen siirtyminen sujuu kätevästi kookkaiden, kätevästi sijoitettujen Edellinen- ja Seuraava-painikkeiden ansiosta. Grafiitinharmaa: Off-white: Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

Logitech MX Ergo langaton pallohiiri, hinta 86 €

Saat 3 kuukauden Calm Premium -tilauksen kaupan päälle ostaessasi Logitech Ergo -sarjan tuotteen. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Kestävä kehitys Graphite-hiiren muoviosat: 50 prosenttia kierrätysmuovia Ei koske piirilevyn muovia. Työskentely on ergonomisempaa poikkeuksellisen tarkan pallohiiren ohjauksen ansiosta. Tutustu pienemmän näppäimistön etuihin.