Logitech Combo Touch Review

Nopea katsaus Lisää ostoskoriin Kohde on lisätty. Muokkaa asiakirjoja, navigoi sovelluksissa ja luo esityksiä ennennäkemättömällä nopeudella, tarkkuudella ja tarkkuudella. Paristot eivät kuulu pakettiin, sillä niitä ei tarvita — Combo Touch saa virtansa suoraan iPadista. Asennot Neljä asentoa : Kirjoitus, katselu, luonnostelu ja luku. Parhaan käyttökokemuksen saat, kun pidät Combo Touchin logitech combo touch review ajan tasalla Logitech Control -sovelluksella. Painomitat Combo Touch 12,9-tuumaiselle iPad Prolle 5.

Logitech Combo Touch For iPad 10.2 (FR)

Kun kirjoittaminen ei OLE tarpeen, irrota näppäimistö ja nauti iPadin näytöstä ilman mitään sen tiellä. Facebook Twitter Linkedin Pinterest. Tutustu näppäimistökoteloon, joka mahdollistaa ennenkokemattoman monipuolisen käytön. Riittääkö kirjoitus? Se ei anna vain suojaa. Jotkut ideat vain napsauttavat. Ipad kohtaa vastakappaleensa, jonka sirous ei jää siitä jälkeen — tämä on ohuin koskaan suunnittelemamme näppäimistökotelo, jossa on ohjausalusta.

logitech combo touch review

Tuote-esittely

Logitech Combo Touch iPad Airille 3. Kaikki tapahtuu Smart Connector -tekniikkaa käyttäen — pariliitosta ei tarvita. Tarkista aihe Vaaditaan. Apple Magic Keyboard iPad Airille 4. Combo Touch muodostaa hetkessä pariliitoksen iPadin kanssa Smart Connector -liittimen kautta. Voit pyyhkäistä, napauttaa, nipistää ja vierittää työt valmiiksi. Riittääkö kirjoittaminen?

boston divaanisohva ruskea

Combo Touch-näppäimistökotelo ohjausalustalla iPad Prolle ja iPad Airille

Combo Touch sisältää kokonaisen rivin iPadOS-pikanäppäimiä. Tämä on suurin ohjausalusta, jonka olemme koskaan suunnitelleet näppäimistökoteloon. Näppäimistötyyppi Irrotettava näppäimistö. Voit unohtaa yleisten toimintojen haeskelun näyttövalikoista. Jos tarvitset apua, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Ei vielä arvosteluja Kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu kiinni ×.

Logitech Combo Touch for iPad (7th, 8th, and.. halvin hinta €

Apple Smart Folio 11 tuuman iPad Prolle – 2. Tekniset tiedot. Tee ostoksia muissa kaupoissa nyt. Asennot Neljä asentoa : Kirjoitus, katselu, luonnostelu ja luku. Luonnosteleminen: Vedä tuki kokonaan auki sopivaan kulmaan, jos haluat tehdä käsin muistiinpanoja ja piirtää Apple Pencilillä tai Logitech Crayonilla. Parhaan käyttökokemuksen saat, kun pidät Combo Touchin laiteohjelmiston ajan tasalla Logitech Control -sovelluksella.