Liquid Freezer Ii

Lisäksi kilpailijoita paksumpi jäähdytinkenno voi vaikeuttaa coolerin asennusta tietyissä koteloissa, joten se on tärkeää huomioida cooleria valittaessa. Lämpötilat mitattiin ohjelmallisesti Ryzen Master -sovelluksella, joka antaa prosessorista yksittäisen päälukeman, jota käytettiin myös tulosten ilmaisemiseen. Liquid freezer ii jos tulee jonne olo niin paree varmaan jättää ostamatta. Melumittauksiin käytimme ITX-kotelotesteistä tuttua Trotec SL -desibelimittaria, joka sijoitettiin noin 30 cm päähän liquid freezer ii kotelon vasempaa kylkeä ja kattoa kohden. Tuulettimille luvataan — RPM:n kierrosnopeusväli. Kotelosta löytyy yhteensopivuus myös E-ATX-kokoisille emolevyille. Kokonaisuudessaan kyseessä on kuitenkin erinomaisen hintalaatusuhteen tarjoava AIO, jonka suorituskyky riittää ylittämään ilmajäähdytyksen parhaimmiston ja kilpailee vakuuttavasti testissä käyneiden selvästi kalliimpien AIO-nestecoolereiden kanssa ollen samalla selvästi hiljaisin testissä käynyt AIO.

Testissä Arctic Liquid Freezer II 360 -AIO-nestecooleri

Etupaneelin sisäpinnassa sijaitseva pölysuodatinverkko on poistettu, jotta ilmankierto olisi mahdollisimman vapaata, minkä lisäksi testikäytössä katon umpinainen muovi-ikkuna on irrotettuna, jotta kattoon kiinnitetyt jäähdyttimet voisivat hengittää vapaasti liquid freezer ii niille löytyy riittävästi asennustilaa. Onko tulossa video versiota tästä artikkelista? AIO:ssa käytetyt tuulettimet ovat täydelläkin teholla huomattavan hiljaiset, minkä lisäksi jäähdytystehoa coolerissa on liquid freezer ii riittäen siivittämään sen yli ilmajäähyjen kuninkaana monien pitämästä Noctua Dsta. Uusien testien ajo on tarpeen, sillä tämän artikkelin yhteyteen olemme myös hioneet ja parantaneet jonkin verran testimetodeja. Arcticin erinomaisesta suorituskyvystä ja hiljaisuudesta huolimatta aiempia coolereita alhaisempi hintataso on kuitenkin havaittavissa. Takaisin sivun alkuun. Veden lorinaa ja pumpun kurlaavaa ääntä kuuluu myös tietokoneen käynnistyksen yhteydessä jos jäähdytinkennoa on käyttänyt välillä irti ja käännellyt.

liquid freezer ii

Tuotteen ominaisuudet

Selvästi edellisen AIO-testin pumppuja hitaampi RPM:n maksiminopeus kuuluu siis myös käytännössä, sillä Arctic on täydellä tehollaan hiljaisempi kuin edellisen nelikon miellyttävimmäksi todettu be quiet! AIO:ssa käytetyt tuulettimet ovat täydelläkin teholla huomattavan hiljaiset, minkä lisäksi jäähdytystehoa coolerissa on kohtalaisesti riittäen siivittämään sen yli ilmajäähyjen kuninkaana monien pitämästä Noctua Dsta. Valitettavasti tuota ulinaa esiintyi jonkin verran myös aina kun tuuletin kiihdytti tai hiljensi nopeutta, joten tasaisesti nousevaa tuuletinprofiilia Arcticin kanssa ei kannattane käyttää. Silent Loop 2:een, verrattuna Arcticin AIO on yli 50 euroa edullisempi ja muutoinkin hinta on mm:n kokoluokassa edullisimmista päästä. Kirjaudu sisään vastataksesi vipe

lasten pinnasänky

Arctic NestemäinenJäähdytyselementti Liquid Freezer II mm Musta| Techinn

Kuinka onkaan saatu noin ruma AIO aikaan. MasterCase HP on kooltaan liquid freezer ii kookas ja se sijoittuu miditorni- ja täystornikoteloiden välimaastoon. Juha Kokkonen. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Arcticin käyttämät Ptuulettimet eivät tue tuuletinten pysäyttämistä, vaan pyörivät 0 prosentin PWM-asetuksella RPM:n nopeudella samaan tapaan kuin 10 prosentin asetuksellakin. Desibelinormalisoidussa osiossa tulee ottaa huomioon, että vaikka tuulettimet olisivat desibelimääriltään yhteneviä, voivat ne kuulostaa korvaan hyvinkin erilaisilta. Jäähdytin on telineessä kiinni alapuolelta, joten muovit-ikkunan poisto ei vaikuta asennustilaan ellei myös yläpuolella ollut tuulettimia?

Testissä Arctic Liquid Freezer II -AIO-nestecooleri –

Täysin huoltovapaa All-In-One-nestejäähdytysjärjestelmä, jossa on erilaisia sovittimia kattamaan kaikki tärkeimmät nykyiset prosessorikannat. Edellisessä neljän AIO:n vertailussa oli siis mukana EKWB:ltä 6:lla tuulettimella varustettu push-pull-malli, joka tarvitsi sen lisätilan siihen yläpuolelle. AIO:ssa käytetyt tuulettimet ovat täydelläkin teholla huomattavan hiljaiset, minkä lisäksi jäähdytystehoa coolerissa on kohtalaisesti riittäen siivittämään sen yli ilmajäähyjen kuninkaana monien pitämästä Noctua Dsta. Sivuääni poistuu vasta myöhemmin, kun desibeliarvot ovat jo yli n. Sen myötä mittaustulokset poikkeavat jonkin verran edellisessä testissä nähdyistä. Ajoimme desibelimittaukset uusiksi myös edellisen testin be quiet! Coolerin jäähdytinkenno on vain muovipussissa ja blokkiyksikkö omassa pienemmässä pahvilaatikossaan.