Liigapassi Elisa Viihde

Elisa Viihde Viaplay Total suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay Total -pakettiin sisältyy koko Viaplay Sport -urheilutarjonta sekä laaja valikoima leffoja ja sarjoja. Onko sinulla jo tunnus? Miten katson ottelut puhelimella tai tabletilla? Liigapassi elisa viihde Kanavakortin asiakkaana näet ottelut suorana lähetyksenä. Se on helppoa!

LIIGA SUORANA

Nyt näkyy ottelut. Telia liigapassi tulossa elisaviihteeseen 7kanavaa ja studio kanava. Jos olet ollut kirjautuneena sivustollamme, kävijätietoja voidaan yhdistää myös asiakastietoihisi. Esitä kysymyksesi täällä! Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun liigapassi elisa viihde toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen. Elokuvat ja sarjat. Katkaisin liigapaketin pari päivää sitten, mutta tilauksen pitäisi olla aktiivinen kuukauden loppuun saakka.

liigapassi elisa viihde

Maksukanavat ja suoratoistopalvelut

Mitä mieltä olette? Etsitkö ohjeita, palveluita tai jotain muuta? Powered by inSided. Luo OmaYhteisö-tunnus. Ei määräaikaisuutta. Elisa Viihteen asiakkaana voit katsoa pelejä jälkikäteen Elisa Viihteen digiboksilta löytyvästä Elisa Viihde Play -palvelusta. Käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite.

glyseriini glyseroli

Tilaa Telia Liigapassi ja kiekkohuuma voi alkaa! | OmaYhteisö

Elisa Kanavakortin asiakkaana näet ottelut suorana lähetyksenä. Eurosport-paketilla näet ympäri vuoden huippu-urheilua, kuten olympialaiset, Leijonakiekkoa, tenniksen Grand Slam -turnaukset, Golfin PGA, pyöräilyn suuret ympäriajot ja snookeria. Itse vaihdoin Telialta Liigan teille, mutta nyt se onkin aivan turha muutos, koska en pysy koneella katsomaan. Elokuvat ja sarjat. Elisa Viihde Liigapassi elisa viihde Elisa Viihde Minillä tallennat ja katsot tv-ohjelmia älytelevision kautta — sekä puhelimella, tabletilla, tai tietokoneella. Tältä sivulta voit valita erikseen, mitä evästeitä hyväksyt.

Liigapassi | OmaYhteisö

Katsottavissa myös mm. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen. Näkyykö muilla ottelut? OmaYhteisö on valmiina auttamaan! Telia Liigapassin voi tilata vain Elisa Viihde -asiakas, jossa sopimukseen sisältyy digiboksi, tai Elisa Kanavakortti -asiakas. Dokumentit ja kulttuuri. Käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite.