Lierihattu Iso Koko

Hygieniatuotteita, kuten kasvomaskeja, lävistyskoruja ja läpimeneviä korvakoruja, ei voi palauttaa! KN Mustikka Mustikka on kankainen pehmeä kalastajahattu naisille. Mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai kaltoinkohdeltu palautusta ei hyväksytä. Rothco – Lierihattu iso koko huivi. KN Hede Leveälierinen olkihattu, jossa lierin reuna kaartuu kauniisti alaspäin.

Killstar Witch – Lierihattu

Piha ja puutarha. Killstar Mystic Maker – Lierihattu. Näitä haetaan nyt:. Kaunis ja klassinen naisten lierihattu Hat Youlta mustassa värissä. Yksi ilmainen vaihto-oikeus per tilaus. Betmar Pantropic Upea laajalierinen kesähattu simpukkakoristeilla.

lierihattu iso koko

Yhteystiedot

Helsinki Kaari Kannelmäki. Kivasti ripsinauhasta sekä paperinarusta valmistettu hellehattu. Seeberger Crochet Bolero Näyttävä ylöspäinlierillinen kesähattu. Tampere Lielahti. Korisi on tyhjä.

induktiokeittolevy prisma

Lierihatut miehille /

Koko all. Halutessasi voit myös tehdä asiakaspalautuksen Matkahuolon kautta. Please note that we cannot cover return shipping costs and that you are responsible for items lost in shipping. Sopii kaikille, niin miehelle kuin naisellekin. Laadukasta kotimaista käsityötä. Aivan mahtava hattu, hyvää ja huole Koko: One Size.

Lierilliset lakit (kevät&kesä) |

Killstar Luminary – Kasvosuoja pipo. Guns N Roses circle logo – Pipo. KN Hauska Tämä ”hauska” kapealierinen neuloshattu on cloche-tyylinen ja päätä myötäilevä. Sinulla on oikeus vaihtaa tilaamasi tuotteet veloituksetta toiseen samankaltaiseen tuotteeseen, tai eri tuotteeseen. HatYou Kesähattu Rustic Rustiikkisen rento kesäpäähine, joka on vaivaton pakata mukaan. Tyylikäs ajaton klassikko! Värivaihtoehdot: vaaleanpunainen, sininen ja fuksia Värivaihtoehtoehtojen kuvioinnint ja puetusnauhat poikkeavat toisistaan One size….