Lg Sl9yg Cena

Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Kanavien määrä Kanavien määrä 5. Ääni taattua Bose-laatua. SL9YG:n muuntumisrakenteen ansiosta jalustatila tukee 4. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Takaisin sivun alkuun.

LG Sound Bar AI ThinQ

Tarkista jääkaapin, pesukoneen, lg sl9yg cena ja monen muun kodin laitteen tila tai kytke imuri päälle tai pois päältä. Melkeinpä täydellinen soundbar. Suoratoista kaikkea rakastamaasi musiikkia sisäänrakennetulla Chromecastilla. Määrät ovat rajoitettuja. Yhdistä ja päivitä surround-tilaääneen. Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Kun teet asennuksen tiedät, että se korjaa pienet huoneessasi olevista esineistä johtuvat äänen vääristymät vain 15 sekunnissa.

lg sl9yg cena

Tuotteen ominaisuudet

Soundbar-kaiuttimesi voi nyt ohjata kotiasi. Pakkaustiedot Pakkauksen leveys mm. Subwooferin RMS-teho W. Subwooferin paino g. Paino ja painomitat Tuotteen leveys mm. HDMI in 1. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta.

cr 2450 3v

LG Sound Bar SN9YG

Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Soundbar-kaiuttimesi voi nyt ohjata kotiasi. Vaihda evästeasetuksesi. Sulje vain silmäsi, niin huomaat eron! Laitetta kehuttiin jykevän koon tuomista tehoista sekä helppokäyttöisyydestä. Premium-tuotteen hinta on noin viisinkertainen LG SL8:n verrattuna.

Paras soundbar | Testit & vertailut |

Sisäänrakennettu näyttö Kyllä. Skip to content Soundbar on televisiotasolle asennettava lisäkauituin, jonka tarkoituksena on tuoda televisioääneen lisää syvyyttä. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. DSP mahdollistaa äänisignaalin täydellisen hallinnan sekä pitkälle kehitettyjen teknologioiden suunnittelun, mikä parantaa kuuntelukokemusta kaikissa yhteyksissä. Meridian on tehnyt jo pitkään yhteistyötä teknologiakumppaninsa Dolbyn kanssa. Korkean resoluution ääni sisältää kHz:n näytteenottotaajuuden ja 24 bitin syvyyden tarkkaa äänentoistoa ja nautittavampaa kuuntelukokemusta varten.