Lg Oled77a16la

Vakiokuvasuhde Keskeytä video Toista video. Ruudun halkaisija cm lg oled77a16la. Tuotteen väri Musta. Toimii Amazon Alexalla Kyllä. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään.

LG OLED77A1 77″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

Google Assistant, Alexa, Airplay. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Lue 22 tuotearvostelua Lue 22 tuotearvostelua. Kaikki kuvaan ja ääneen tehtävät säädöt tehdään automaattisesti, joten kaikki katselemasi sisältö on mahtavaa. Vaihda lg oled77a16la.

lg oled77a16la

Miksi tilaisit Telialta?

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Collpase All. HDR 10 Pro Koe nautintojen koko kirjo. Uusi koti Tervetuloa uuteen kotiisi. Voit kytkeä helposti Bluetooth-kaiuttimet ja nauttia näin todellisesta, langattomasta tilaäänestä. Voit nopeasti käyttää sisältöjä ja hallinnoida yhdistettyjä laitteita. Tätä kaikkea rakastat TV:ssä — uudella tasolla joka tavalla.

hannibal viini

LG OLED77A16LA – Tuotetiedot |

Toimitusaika 2 päivää. Valitse uusimmat elokuvat, TV-ohjelmat, dokumenttiohjelmat ja live-urheilutapahtumat, jotka kaikki löydät yhdestä paikasta. Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta tai halutessasi tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle lg oled77a16la. Arvostelu OLED Design. Pinterest Elektroninen posti.

LG 77″ 4K OLED Smart TV () OLED77A16LA | Telia

Käyttöjärjestelmän versio 6,0. Rajoitettu määrä myyntiä. Intertekin riippumattomasti vahvistama. Erottelukyky x pikseliä. Tämä toiminto säätää kuvaa automaattisesti optimoiden grafiikan riippumatta pelattavan pelin tyypistä. Mene vasemmalle Mene oikealle. Katsotuimmat Televisiot alk.