Lenovo X1 Carbon Gen 9

Ensiluokkaista suorituskykyä ja kestävyyttä pienessä koossa. Kannettavan laukut. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Sotilastason kestävyyttä – Hiilikuituinen kansi ja magnesiumseoksesta valmistettu runko käyvät läpi jopa yli eri laatutestiä, joilla varmistetaan tuotteen kantokyky. Siirry Valmistajat. Elisa Viihde.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -14″ -kannettava (20XW005NMX)

Jatka ostoksia. USB-A 3. Ultrabookit Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Tietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Musta maali. Palvelut Palvelut. Valmis lähetettäväksi 0.

lenovo x1 carbon gen 9

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14″ Intel)

HDMI 2. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Jos olet yrittäjä tai jos vain etsit henkilökohtaista laitetta, jonka avulla voit työskennellä paikasta riippumatta, päivittäminen Lenovo Premier Supportiin tarjoaa sinulle. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Yleinen kuvaaminen.

gucci guilty black fragrantica

ThinkPad X1 Carbon (9th Gen) | Uusi Intel® Evo™ kannettava tietokone | Lenovo Suomi

Kannettavan laukut. IR-kamera mahdollistaa nopean ja turvallisen sisäänkirjautumisen kasvotunnistuksella. Yksitankoinen sarana, kaksoistuuletin ja takaosan tuuletus parantavat älykästä lämpöratkaisua. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Kaksoistuulettimen ja takaosan tuuletuksen ansiosta ThinkPad X1 Carbon Gen 9 -kannettava pysyy viileänä pidempänäkin työpäivänä.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (20XWNMX) yrityksille | Atea eShop

Intel Core i7 Näin pysyt aina yhteydessä sinulle tärkeimpiin asioihin, missä ja milloin tahansa. Intel Evo. NFC, Elisa Fokus.