Lenovo Thinksmart View

Yksilöllistä palvelua parhaan mahdollisen tuloksen takaamiseksi Lenovon Smart Office -ammattilaispalvelu—saatavilla lisäkustannuksella—tarjoaa mukautettuja palveluita, jotka on räätälöity Smart Officen kokoonpanolle. Elisa Fokus. Tekniset tiedot. Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita laitteiden lenovo thinksmart view, nesteiden läikkymiset, sähköpiikit ja muut arkiset onnettomuudet aiheuttavat. Käyttöjärjestelmä AOSP 8. Product Information provided by the Manufacturer.

ThinkSmart View Teams Display

Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Lenovon Smart Collaboration -asiantuntijapalvelut tarjoavat mukautettuja palveluita, jotka on räätälöity Smart Office -tuotteille. Järjestä parempia kokouksia Upeilla ääniominaisuuksilla varustetun ThinkSmart View: n ansiosta yhteistyö on vaivatonta. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Järjestä parempia kokouksia Upeilla ääniominaisuuksilla varustetun ThinkSmart View:n ansiosta yhteistyö on lenovo thinksmart view. Tuotenimi ThinkSmart View.

lenovo thinksmart view

ThinkSmart View

ThinkSmart View Teams Display Tee työpäivästäsi vieläkin tuottavampi ThinkSmart View Teams Display on yhteistyötä tukeva älylaite, joka selviää tietokoneesi kanssa kaikista hallintotehtävistä. Kun laite on yhdistetty tietokoneeseesi Bluetoothilla®, se lukitsee laitteen samaan aikaan tietokoneesi kanssa. Enemmän hyötyä päivästäsi Tietokoneellasi on rajoitetut moniajovalmiudet: vapauta siis sen resursseja keskeytymättömään tuottavaan työhön antamalla ThinkSmart View:n suorittaa yhteistyö- ja hallintotehtävät. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Se on suunniteltu yrityskäyttöön, se on tarkoitettu yrityksen IT-osaston hallittavaksi ja päivitettäväksi, ja se edellyttää Microsoftin kaupallista lisenssiä. Klikkaa tarkastellaksesi tärkeitä tietoja liittyen mm.

fiskars x17 m

ThinkSmart View by Lenovo Näytöt – Älynäytöt for business | Atea eSHOP

ThinkSmart View Tehosta tietokoneesi tuottavuutta. Upeilla ääniominaisuuksilla varustetun ThinkSmart View: n ansiosta yhteistyö on vaivatonta. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Lisäksi sen intuitiivinen lenovo thinksmart view käyttöliittymä, johon kuuluu Microsoft Teams -kokouksen aloittaminen yhdellä painalluksella, varmistaa, että viiveet ovat historiaa. Laitteessa on 8 tuuman kosketusnäyttö ja tehokkaat sisäänrakennetut mikrofonit ja kaiuttimet, jotka takaavat selkeän äänenlaadun. Näytön halkaisija 8 ”. Syötä vähintään 2 merkkiä.

Lenovo ThinkSmart View Teams Display | Elisa Yrityksille

Haluan laitteeni rahoitettuna ». ThinkSmart View. Kun et käytä laitetta, se pysyy lukittuna nelinumeroisen henkilökohtaisen PIN-koodin avulla. Lisäksi sen intuitiivinen kosketusnäytöllinen käyttöliittymä, johon kuuluu Microsoft Teams -kokouksen aloitus yhdellä painalluksella, varmistaa, että viiveet ovat historiaa. Sähköpostiosoitteesi on turvattu. Zoom Roomsia varten sertifioitu ThinkSmart View for Zoom on täydellinen älylaite etätyöskentelyä varten.