Lenovo Tab M10 Za4g

Täysteräväpiirtonäyttö ja kaksi etukaiutinta tarjoavat mukaansatempaavaa viihdettä erittäin kevyessä ja ohuessa paketissa. Tärisevä varoitus:. Laitteen kaksi etukaiutinta ja Dolby Atmos -tuki tarkoittavat, että voit nauttia elokuvateatterimaisesta äänimaailmasta missä tahansa. Ohut ja kevyt Tab M10 on mukava pitää kädessä ja se sopii helposti laukkuun tai reppuun. Tietokoneet – puhelimet – älylaitteet.

Lenovo Tab M10

Radioviritin tyyppi:. Laitteen kaksi etukaiutinta ja Dolby Atmos ® -tuki tarkoittavat, että voit nauttia elokuvateatterimaisesta äänimaailmasta missä tahansa. Videotoisto: jopa 9 tunti a Nettiselaus: jopa 7 tunti a. Siirry Jalosteet. Tutustu tuotteeseen. Tuotteen ominaisuuksia. Laitteen kaksi etukaiutinta ja Dolby Atmos -tuki tarkoittavat, että voit nauttia elokuvateatterimaisesta äänimaailmasta missä tahansa.

lenovo tab m10 za4g

Tuotteen kuvaaminen

Rajoitettu takuu – 2 vuotta. Kannettavan ja tabletin tarvikkeet. Uppoudu syvään äänimaailmaan ja nauti musiikista, elokuvista, sarjoista tai videoista. Käyttömuisti RAM :. Kaikki oikeudet pidätetään SH Group Oy English Ohjeita. Tulostimien värikasetit ja paperit.

gigabyte z690 aorus elite

Lenovo Tab M10 ZA4G (ZA4GSE) yrityksille | Atea eShop

Rajoitettu takuu – 2 vuotta. Siihen kuuluu räätälöity iskuja vaimentava puskurityyny sekä lapsille suunniteltu käyttötila, joka sisältää ajantasaisia ja lapsille sopivia valikoituja sisältöjä. Tab M n Kingston muistihaku. Toimitus ja Palautuskäytännöt. Vangitsee katseen Tarjoa silmillesi harvinaista herkkua. The Store Tietokonekauppa.

tablets :: m series tablets :: tab m10 hd :: za4g Lenovo PC Support – Lenovo Support US

Audio ja kuvansiirto. Kamerat ja kuvausvälineet. The Store Tietokonekauppa. Ohut ja kevyt Tab M10 on mukava pitää kädessä ja se sopii helposti laukkuun tai reppuun. Asennus ja varaosat.