Lenovo E580 I5

Kerro, niin korjaamme asian. Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä 2. Kiinteä mikrofoni Kyllä. Liitettävyys USB 2. Sisäisen näytönohjaimen OpenGL-versio 4. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. ExpressCard-paikka Ei.

Lenovo ThinkPad E580 20KS001JUK 15,6″ i5-8250U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD

Instax Mini Film. Virranhallinta AC-adapterin teho 65 W. Liikkuminen ja ulkoilu. Audiojärjestelmä Dolby Advanced Audio. Asennettujen SSD:iden lukumäärä 1.

lenovo e580 i5

Lenovo ThinkPad E580 – suuren mittakaavan työtehoa

Joustavat maksutavat. Tuote on poistunut valikoimastamme. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Arvostelu Premier-tuki Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta, jotka pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Sen eläväinen näyttö täydentää ulkoasun, jota asiakkaasi takuulla hämmästelevät — ja sen seurauksena muistavat sinut ja yrityksesi. Vakiokuvasuhde

iphone 8s 16gb

Ilmoitusta ei löytynyt

Sormenjälkilukija Kyllä. Jatka ostoksia. Katsotuimmat Kannettavat tietokoneet alk. Hintakehitys Korkein hinta. Roiskesuojattu näppäimistö Kyllä. Integroitu kortinlukija Kyllä. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

Lenovo ThinkPad E 15″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 8GB AZERTY – Ranska | Back Market

Products ship within the same business day excl. Alin hinta. Suosittelemme sinulle. Virtajohto mukana Kyllä. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Liikkuminen ja ulkoilu. Kokeiluohjelmisto McAfee Live Safe.